05/24/15 06:06
(http://www.klassa.bg/)

Руските туристи напират и правят за смях другарската жалейка по техния “бойкот”

 Другарската жалейка по уж бойкотиращия ни заради санкциите руски турист е поредният спукан балон на глупостта, надуван тук от пропагандния въздух под налягане.

Спомнете си колко пъти ни бомбардираха пропагандатори и политици ( включително и адски натъженият от санкциите премиер Борисов) с очакването за страшен, ужасен, ама направо апокалиптичен отлив на безценните руски туристи от българските курорти. Санкциите, ако трябва да бъдем точни в цитирането, били довели дори до нещо по-лошо от периода на студената война. Така каза самият Той, Бойко Борисов. А пък придворния му историк Божидар Димитров междувременно излъга, че българите никога не са живели по-зле и измери злощастиет ни в това, че ядем вносни краставици и домати ( не ви трябва Вежди Рашидов, който пък мери значението на книгите според тяхната дебелина, в сантиметри).

Да ме прощава Светият Отец Франциск, че бойкохулствам в деня, когато той прие нашия премиер във Ватикана, а край него се вижда и Вежди…

 

Спомнихте ли си другарската жалейки по уж изчезващия от нашите курорти руски турист? Сега прочетете опровергаващата тези зли прокоби информация и ще ви олекне ако случайно сте повярвали на тъжните вопли ( в скоби казано, май тъпата прогноза за руския туристически бойкот вече е опровергана от резултатите от зимния туристически сезон, но сред злите оракули няма кандидати за извинение за глупостите, които бълваха толкова дълго).

Actualno.com:

Въпреки общия спад по всички туристически дестинации през 2015 година, руските туристи не са загубили интерес към почивките в чужбина. Очаква се през лятото Черна гора, България и Гърция да бъдат най-популярните европейски страни сред руските туристи. Това казва маркетинговият директор на TUI Русия Ивор Вукелик, цитиран от BFM.ru.

„Въпреки общия спад по всички дестинации през 2015 г. в сравнение с миналата година, руските туристи не са загубили интерес към почивките в чужбина. Руснаците предпочитат да намалят ваканциите си през годината и да изберат по-достъпни хотели и дестинации пред това да се откажат изцяло от чуждестранните курорти. Очакваме, че през сезона най-евтините страни като Черна гора, България и Гърция да бъдат най-популярните европейски страни сред руските клиенти. Турция запазва лидерството си, като осигурява почивки с най-добро съотношение цена/качество по системата „всичко включено“, посочва Вукелик.

Най-популярните за почивка градове за руснаците са Симферопол, Сочи и Москва в собствената им родина. Зад тях се нареждат Барселона (Испания) и Бургас (България).

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване