05/27/15 06:05
(http://www.klassa.bg/)

Две неизвестни жени станали свидетели на разстрела на Немцов

 Две неизвестни жени са станали свидетели на разстрела на опозиционния политик Борис Немцов, съобщи „Комерсант”, като се позова на информация от следствието и адвокати на заподозрените чеченци. Един от хората, намиращ се на моста, на 150 метра от лобното място на Немцов, е съобщил при разпит, че е видял три жени в непосредствена близост до трупа - Ана Дурицкая, която е била пощадена от килъра и още две неизвестни на следствието дами.

След като Немцов е бил убит, Дурицкая останала на мястото, докато другите две жени се оттеглили бързо се оттеглили и изчезнали, спускайки се по стълбите на моста. От следствието вече са изпратили запитване до руската спецслужба ФСБ и МВР дали това не са техни сътруднички. Оттам са отказали да са имали свои хора около Немцов.

Така следствието вече е започнало издирване на двете жени, защото ако са сътруднички на силови структури тяхното призоваване като свидетели и разпитите им са невъзможни.

От разпита на хората в ресторанта, където са вечеряли Немцов и Дурицкая става ясно, че там наистина е имало още две жени, освен двамата. Така версията, че те са проследили политика от вечерята му до мястото на разстрела му, става много вероятна

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване