05/27/15 05:52
(http://www.klassa.bg/)

Кениец дава 150 глави добитък за ръката на щерката на Обама

 Младият кенийски адвокат от Кения Феликщс Кипроно предложи на президента на САЩ Барак Обама 50 крави, 70 овце и 30 кози за ръката на дъщеря му Малия, съобщава сп. The Nairobian.

"Интересувам се от нея от 2008 година", казва амбициозният млад човек. Според него, до сега той не е имал никаква връзка с жена и обещава да бъде верен на дъщерята на Обама.

Той се надява, че Барак Обама ще вземе със себе си дъщеря си по време на насроченото за юли тази година официално посещение в Кения, откъдето е родом баща му.

"Хората може да си мислят, че се интересувам от парите на семейството /Обама/, но това не е така. Моята любов е истинска", уверява той и обещава на дъщерята на президента на САЩ "многообещаващо" бъдеще. "Ще науча Малия да дои крави, да готви угали /традиционно африканско ястие от царевично брашно/ и мурсик /млечен продукт/, както правят всички жени календжин /етническа група в Кения /", увери кандидат женихът. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване