05/27/15 13:18
(http://pik.bg)

Кметът на Крън: Поредната 30-годишна "дупка" в Казанлък вече е спомен

Кметът на Крън: Поредната 30-годишна "дупка" в Казанлък вече е спомен

Поредната 30-годишна "дупка" на територията на Община Казанлък вече е само спомен. Тя се намираше в нашия град Крън и дълго време бе изключително неприятна гледка за всички ни. На нейно място вече се намира парк, за който в строителната програма на Община Казанлък са заложени 44 000 лв. за завършителните дейности по втория етап за изграждане му. Товаказа кметът на град Крън Теменужка Люцканова по време на среща със съгражданите си.

На срещата присъстваха и общинските съветници Радиана Стефанова и Валентин Кралев, които запознаха присъстващите с предстоящите дейности по преасфалтиране на три улици в Крън – ул. "Бузлуджа", ул. "Бончо Шанов", ул. "Тодор Юлиев" – общо 2630 кв. м. И на трите улици има изградена канализация.

"Когато всички работим заедно и гледаме в една посока, хубавите неща се случват. От една страна общинска администрация, от друга страна общинския съвет, и разбира се от голямо значение е че в Крън имате кмет, който е изключително активен. Можем да кажем, че точно съвместната работа на институциите води до решаване на проблеми с дългогодишна история на територията на цялата община" – бяха категорични общинските съветници. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване