05/27/15 18:08
(http://pik.bg)

Корман Исмаилов: Българските политици отглеждат бедни, необразовани хора, за да гласуват за тях

Корман Исмаилов: Българските политици отглеждат бедни, необразовани хора, за да гласуват за тях

Проблемът не е само Гърмен. В бъдеще ще има подобни проблеми, песимист съм, че проблемът с ромите ще бъде решен. В основата на всичко е бедността. Българските политици отглеждат бедни, необразовани хора, за да гласуват за тях, каза политикът от Реформаторския блок Корман Исмаилов в „Лице в лице“ по Би Ти Ви.

Политиките за интеграция и създаване на заетост тотално се разминават. Те не работят нарочно, за да има гласове за дадена партия, допълва Исмаилов. Българските партии си играят с етническите страхове, за да могат да извличат политически дивиденти. Големите проблеми не се решава, а задълбочават, категоричен беше Исмаилов.

Ръководството на ДПС попада в изолация на някои политически въпроси и сега търсят път да се върнат, нападайки Атака и Патриотичния фронт. Трагедията на прехода е, че генерацията, която управляваше се запази. Те говорят едно днес, а друго утре.

Затова няма промени и реформи, затова нищо не върви напред, категоричен беше Корман Исмаилов. Има противоречия и съпротива от съдебната система за реформирането й. Няма единна форма за реформа на съдебната система, категоричен беше Исмаилов.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване