05/27/15 04:32
(http://pik.bg)

Минчо Спасов: "Митниците" са остров на корупцията

Минчо Спасов: "Митниците" са остров на корупцията

Решението лично директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов да координира дейността на ГКПП "Капитан Андреево" е необичайно. То е доказателство за пропуските в организацията на дейността на митниците, с които г-н Танов не се е справил досега. Това показва и всякаква липса на управленски подход или пробойна на борда, която капитанът трябва да запуши.

Би трябвало директорът на Агенция "Митници" да отиде на пункта заедно с юрист, да поиска обяснения от виновните митничари и да им връчи заповедите за уволнение, след като вчера си призна, че има проблем с мотивацията на митничарите. Сегашната ситуация с километрични опашки е резултат и нерешаването на проблеми, натрупани през годините. На това, че "Митниците" продължиха да бъдат остров на корупция и "топло място" за службогонци, бивши служители на МВР и роднини. /БГНЕС ------------ Минчо Спасов, юрист, бивш председател на вътрешната комисия в 40 НС. / Дата на публикуване: 2015-05-27 13:59:05 Категория: Без филтър Град: София Държава: България

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване