05/28/15 09:36
(http://pik.bg)

Георг Георгиев: Младите хора са реалното бъдеще на страната ни

Георг Георгиев: Младите хора са реалното бъдеще на страната ни

Младите хора са реалното бъдеще на страната ни и нашата цел е да продължим да развиваме потенциала им. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ПП ГЕРБ Георг Георгиев на среща с  проф. Ханс-Петер Нидермайер, ръководител на Института за стипендии на фондация „Ханс Зайдел“и група германски  журналисти, стипендианти на фондацията, които са на посещение  в  България.

На срещата присъства председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и зам.- председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. „Основното при ПП ГЕРБ е, че изпълнява обещанията си към избирателите, именно поради тази причина ПП ГЕРБ печели изборите многократно и има пълна подкрепа от всички международни организации“, заяви проф. Ханс‐Петер Нидермайер.

Той допълни, че младежите от МГЕРБ са изключително образовани и интелигентни млади хора. „Познавам младежката организация на ГЕРБ много добре и тя ми е любима“, категоричен бе Нидермайер. Георг Георгиев запозна групата германски журналисти с основните политики на ПП ГЕРБ.

„ПП ГЕРБ се създаде в момент, когато имаше голяма напрежение в българското общество. Бойко Борисов е един от най-способните и най-опитните политици в новата история на България“, категоричен бе Георгиев. Той подчерта, че първите избори, които печели ГЕРБ са 2007 години и от тогава до сега партията няма загубени избори. „Причината за това е, че ние представителите на ПП ГЕРБ винаги сме били искрени с нашия електорат“, подчерта Георг Георгиев.

Лидерът на МГЕРБ обясни на студентите по журналистика, че основната цел на младежката организация на партията е да поддържа политическата активност на младите хора, чрез редица кръгли маси и инициативи. Той благодаря на проф. Ханс‐Петер Нидермайер и Богдан Мирчев за помощта, която оказват на младежката организация, чрез инвестициите в младите хора. „Досега сме имали 13 съвместни проекта с Фондация „Ханс Зайдел”, които са били кръгли маси, семинари, академии, като няколко стотин наши членове са преминали през такива формати“, допълни Георгиев.

По думите му, благодарение на правителството на Борисов много млади хора предпочитат да останат или да се върнат в България. Георг Георгиев подчерта, че младежите са двигатели на организацията със своите идеи. „Ние искаме да привлечем младите хора и да ги заинтригуваме, защото ние сме бъдещето“, посочи Георгиев.

Председателят на МГЕРБ посочи, че политиката на ПП ГЕРБ е насочена към младите хора. Той подчерта, че  образованието е един от най-важните приоритети за ГЕРБ. Георг Георгиев заяви, че новият Закон за училищното и предучилищното образование е ангажимент на ГЕРБ и реално осигурява условията за реформа в образованието.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване