05/28/15 05:16
(http://www.klassa.bg/)

Партия „Български демократичен център“ влиза в битката за Ямбол

 Пред повече от 150 активисти съпредседателят на Политическа партия „Български демократичен център“ Стефан Кенов и организационният секретар на партията Стилиян Аврамов представиха областния и общинските координатори на партията в Област Ямбол. След проведени учредителни събрания за общински координатори на партията бяха избрани Иван Димов за община Ямбол, Галина Кънева за община Елхово, Петранка Динева за община Тунджа и Драган Янев за община Болярово. За областен координатор на партия „Български демократичен център“ единодушно бе избран Атанас Атанасов. „В най-скоро време ще имаме изградена структура и в община Стралджа“, съобщи Кенов.

На проведената среща с актива на партията Стефан Кенов заяви, че Политическа партия „Български демократичен център“ ще се яви самостоятелно на изборите в Област Ямбол.

В Ямбол партията ще има самостоятелна листа за общински съветници. Обсъжда се възможността за издигане на кандидат за кмет“, допълни Кенов.

По думите му в община Стралджа е сигурна самостоятелната листа, но към този момент вървят преговори за издигане на обща кандидатура за кмет на партиите център-дясно, която да опонира досегашния червен градоначалник. „Ако това не се случи Политическа партия „Български демократичен център“ ще издигне свой кандидат“, категоричен бе Стефан Кенов.

Той допълни, че на по-късен етап ще се реши дали ще бъдат издигани кандидати за кметове на общините Болярово и Елхово. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване