05/28/15 05:57
(http://www.klassa.bg/)

Цачева изгони депутат от ПФ заради обиди

 Страстите в НС вчера заради напрежението в Гърмен се разразиха с пълна сила, като за укротяването им се наложи дори парламентарната шефка да изгони депутата от ПФ Ва-

 

лентин Касабов заради обиди от трибуната. Яростта на народния представител се отключи след изказване на лидера на „Атака” Волен Сиде-ров, в което патриотите бяха обвинени, че са се изнизали като „настъпан червей” и не са подкрепили искането за изслушване на МВР шефа Румяна Бъчварова за Гърмен. В отговор Касабов скочи от трибуната срещу Сидеров с въпрос „Как е белият прах, а, как?”. В изблика си на нерви той нарече лидерът на „Атака” перхидроления пудел на Путин”, при което вече Цачева му отне думата и го изгони от пленарната зала. Според правилника на НС по този начин Касабов губи и дневната си надница. Последва остро недоволство от групата на патриотите, които бойкотираха останалата част от заседанието и дори поискаха извънреден председателски съвет, на който да потърсят сметка от Цачева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване