06/03/15 20:30
(http://www.klassa.bg/)

Luxoft с награда за технологично лидерство в аутсорсинг сектора

 Luxoft, водещ доставчик на услуги в областта на разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти в цял свят, бе отличен с приза Best Outsourcing Thought Leadership (BOTL) за 2015 г. Наградата се връчва от Института по аутсорсинг – най-голямата независима професионална асоциация за аутсорсинг. Отличието BOTL се дава за най-иновативен подход в работата на оператор в аутсорсинг сектора.

„Поласкани сме, че сме сред малцината носителите на тази престижна награда”, споделя Пиер Кастан, директор Финансови услуги в Luxoft. „Horizon - нашата системата за визуализация на данни – е чудесен пример за това, как комбинираме експертния си поглед върху бизнес процесите в дадена индустрия с техническите умения за създаване на мощно и бързо приложимо от клиентите ни HTML-5 решение, базирано на Java. Това решение съчетава нашето know-how в Big Data, User Experience (UX) и мобилните приложения. Усъвършенстваме постоянно Horizon според нормативните изисквания и с отчитане на рисковете от нов тип пред компаниите. Разработването на подобен продукт е невъзможно без вложеното от екипа ни разбиране на регулаторните рамки, на изискванията за съответствие с тях, както и на управлението на риска. Именно в това е добавената стойност на услугите, предлагани от Luxoft в качеството му на доставчик от ново поколение”.

Жури, съставено от 8 реномирани експерти по аутсорсинг в компании-възложители от списъка Fortune 1000,  наградиха Luxoft за идейното лидерство в разработки, основани на иновации, творчество и ефективност. Luxoft е победител в категорията „Иновации: успешна употреба в реалния свят”. Наградата бе връчена на 2 юни 2015 г. по време на конференцията Wall Street Tech Innovation в Ню Йорк.

„Luxoft бе отличена за това, че предлага измерими ползи, иновативни решения, оптимизиращи разходите на клиентите си, като по този начин допринася за успеха им в предизвикателната среда на банкови, финансови, застрахователни услуги и фондови борси”, каза Франк Кейзъл, основател на Института по аутсорсинг и инициатор на Конференцията Wall Street Tech. „Поздравяваме чудесно представящият се екип на Luxoft за визионерския подход към успеха на клиентите.”

Системата Horizon постига баланс между бизнеса и технологиите, като комбинира от една страна - мощна визуализация, динамична и бизнес ориентирана навигация, а от друга – ефективна връзка между ключови индикатори за изпълнение (KPIs) и конкретни данни. Продуктът позволява изграждането на синтетични екрани с акцентиране върху определени KPIs според предварително зададен контекст. Тази гъвкавост и прекият достъп до системите с банкова информация осигуряват директен поглед и адекватен анализ на състоянието, което е решаващо в процеса на взимане на решения.

###

Повече за Luxoft:

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в световен мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения и консултации в сферата на информационните технологии. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft оперира в 15 страни, притежава 24 центъра по целия свят и 27 представителства, в които работят над 9,000 души, по последни данни. Централата на Luxoft се намира в Цуг, Швейцария и нейните акции се търгуват на Нюйоркската фондова борса, (NYSE:LXFT US). http://www.luxoft.com

Повече за Института по аутсорсинг

Основан през 1993, Институтът по аутсорсинг е най-голямата независима професионална асоциация, фокусирана изцяло върху аутсорсинга. Тя обединява над 70,000 професионалисти от цял свят, като предоставя информация, провежда изследвания, предлага възможности за изграждане на професионални контакти и за персонализирани аутсорсинг решения за различни индустрии. www.outsourcing.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване