06/03/15 11:02
(http://pik.bg)

Апаши задигнаха накити от дома на шуменка

Апаши задигнаха накити от дома на шуменка

88-годишна шуменка е била обрана от две непознати жении, съобщават от ОД на МВР. Около 12:15 часа вчера в полицията е получен сигнал за извършена кражба на златни накити от къща на ул. „Родопи" в Шумен.

Пред служителите на реда 88-годишната жена обяснила, че около час преди това на улицата минали две жени, които я заговорили. Поискали й вода, влезли в двора и седнали да я изчакат на стъпалата пред дома й. Възрастната жена изнесла чаша с вода, като по-младата от жените я изпила, информира "Дарик"

След това двете жени напуснали двора. При влизане в стая на първия етаж възрастната жена установила, че от масата липсват златни накити - 4 броя пръстени, колие, две обеци и гривна, които са собственост на дъщеря й. Тя излязла да ги потърси, но улицата, но не ги забелязала. Пред полицейските служители възрастната шуменка обяснила, че според нея по-възрастната от двете жени е на видима възраст около 40 години, а по-младата на около 20 години. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване