06/03/15 10:35
(http://pik.bg)

Ексклузивно в ПИК! Цацаров за бруталното убийство в Борисовата: Личен мотив стои в основата на престъплението

Ексклузивно в ПИК! Цацаров за бруталното убийство в Борисовата: Личен мотив стои в основата на престъплението

Една от основните версии е свързана с личен мотив. Това каза преди заседанието на Висшия съдебен съвет главният прокурор Сотир Цацаров, по отношение на вчерашното убийство на 16-годишното момче в "Борисовата градина". "Всякакви коментари в момента само ще навредят на разследването. Може да бъдете сигурни, че се работи с изключително голям капацитет и се работи с най-доброто, с което разполага МВР и Прокуратурата", обясни Цацаров.

По думите му, всеки може да мине от там в 12:00 часа, но главният прокурор поясни, че освен всичко друго е въпрос на мотив за извършване на убийство, тоест дали той е хулигански, или личен. "Предпочитам обаче в момента да не давам коментари, тъй като опит зная, че всякакви коментари направени от главен прокурор, главен секретар на МВР, или от който и да е - на практика затрудняват работата на хората, които и в момента работят", подчерта Сотир Цацаров.

Той допълни, че работата на разследващите органи не е спирала и през нощта. "Бъдете сигурни, че ако има информация, която може да бъде дадена, тя ще бъде дадена". На въпрос, дали до него е достигала информация по отношение на това до колко е сигурно мястото в "Борисовата градина", главният прокурор каза, че охраната на обществения ред и видео наблюдението са в компетенциите на Столична община.

По думите му, това е проблем, който се разглежда заедно със всички други,които са свързани с механизма на извършване на престъплението. "Но пак ви казвам, нека да дадем време на хората да работят, все пак те са тези, които ще продуцират резултата", заяви главният прокурор. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване