06/30/15 20:56
(http://www.klassa.bg/)

GEFCO Франция обяви нови редовни линии до Германия и Централна Европа

 GEFCO Франция вече предлага международни линии от Иль-дьо-Франс до югозападна Германия и Централна Европа. За клиентите на GEFCO, работещи с редовен поток товари към Германия и Централна Европа, новите линии ще обслужват Берлин, Дортмунд, Хамбург, Мюнхен, Прага, Братислава, Варшава и Краков. Курсовете ще са всяка седмица с тръгване от района на Париж (Женевийер) и от Тулуза.

 

Новите ползи за клиентите са цена, базирана на теглото на товара и броя на палетите, както и подобрено обслужване в следствие от въвеждането на принципа „персонална точка за контакт”. Всъщност, всяка от транспортните линии се възлага на „оператор-пилот” и по този начин за съответния клиент се осигурява „персонална” точка за контакт, осигуряваща оптимално управление на неговите товарни потоци.  

 

„Новите линии допълват международната групажна система на GEFCO, обхващаща мрежа от 145 взаимносвързани депа по цяла Европа и предлага над 70 редовни ежедневни линии от Франция”, каза Ришар Салиба, директор Маркетинг и продажби в GEFCO Франция.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване