06/30/15 21:22
(http://www.klassa.bg/)

Възрастните плачат за ЦУМ, но руският гражданин не го продава, мил му е!

 Водещият на БНТ Димитър Цонев, познат като гласа на Царя, разигра истинска сапунка по държавната телевизия с лидера на БСП Пловдив и виден роден масон и олигарх Георги Гергов. Двамата хвърлиха в умиление целия народ, коментирайки темата за съдбата на ЦУМ.

Това е символът и гордостта на социализма, това е нашето детство, идвахме в София за са се возим на ескалатора. Там сега държавата можеше да направи един чудесен музей, който да се впише в уникалните разкопки, 7 години ги чакам, но щом само смятат, че ще забогатея от това и искам много пари, няма да им го дам, зарече се др. Гергов. Цонев съвсем разнежи руския гражданин, като му пусна архивни кадри от 1956 - откриването на ЦУМ, представени като подарък от партията за трудовите социалистически колективи на столицата.

Като гледат сега тези архивни кадри, хората на нашата възраст и по-старите плачат от умиление, заби гвоздея на наивизма невероятният водещ, демонстрирайки нескрита тъга и носталгия към режима на БКП.

Ами как няма да плачат, изохка Георгов и извади носна кърпичка, за да избърше носа си. Но няма да продам ЦУМ, много ми е мил. Там ще организирам офис център. За тази сграда трябва да се търси ново решение, не може да бъде като днешните молове. 5 етажа съм ги преоборудвал и до 15 юли там ще работят 1500 човека, компютърджии, похвали се гордият социалист.

Значи ЦУМ става офис център, възкликна с нескрита тъга Цонев, но не посмя да попита олигарха, защо не подари тогава символа на социализма на плачещите пенсионери. Такъв жест ще бъде по социалистически.

Да се чуди и мае човек – латино канал ли гледа, или националната телевизии. Такова падение – да ти плащат, трудно можеш да постигнеш. Нямат ли в БНТ редактори и началници да кажат на Митко, че това не е жълт канал на НДСВ или на социалистите. Но след като др. Гергов е водещ фактор в Столетницата и медиен любимец, явно това са стандартите в държавата, а БНТ гледа да не изостава от тях с класика Цонев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване