06/30/15 15:47
(http://pik.bg)

МВР изведе плевенчанин, затворил се в дома си и заплашвал полицаи

МВР изведе плевенчанин, затворил се в дома си и заплашвал полицаи

Безопасно беше изведен от дома си 43-годишен плевенчанин, който е затворил в апартамент, след скандал в семейството и отправени заплахи към полицаи, съобщиха от МВР. Сигнал за разразил се семеен скандал в апартамент в жилищен блок в ж.к. "Сторгозия" е получен в полицията в Плевен към 9.10 часа.

Изпратените на място патрули от плевенското Второ РУ установили, че става въпрос за битов конфликт между баща и син /43 г./. По първоначални данни, синът отправил заплахи и опитал да нападне служителите, дошли за проверка на сигнала, след което успял да се заключи сам в жилището.

Екип от полицаи, психолози, пожарникари и медицински лица бяха в готовност да реагират за безопасното му извеждане от жилището. Малко след 13.00 часа, 43-годишният е отведен в медицинско заведение за специализирана помощ. И към момента продължават действията за изясняване на обстоятелствата и причинитe, довели до такъв развой на случая, при който няма пострадали.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване