06/30/15 07:46
(http://pik.bg)

Столичните "Връбница" 2, Панчарево и Банкя остават без вода

Столичните "Връбница" 2, Панчарево и Банкя остават без вода

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в жк. "Връбница" 2, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиенти на "Софийска вода", живеещи в района, съобщиха от дружеството. В същите часове без вода ще бъдат и жители на с. Панчарево, заради строително-монтажни работи във вилна зона "Косанин дол".

От 9.00 до 19.00 часа, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение, без вода ще бъдат и абонати от кв. "Христо Ботев". Спиране на водоподаването се налага от 9.00 до 16.30 часа и за част от клиентите на "Софийска вода" от ж.к. "Полигона".

Причината е монтаж на водомер. Във връзка с изграждане на водопроводни връзки в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на "Софийска вода" от района. Във връзка с диагностика с уред "Кобра", се налага спиране на водоподаването за част от абонатите в ж.к. "Западен парк".

Ограничението е от 10.00 до 17.00 часа. Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "11-ти август" в центъра, клиенти на "Софийска вода" от района ще бъдат без вода от 10.30 до 18.30 часа.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на централната столична ул. "Св. Св. Кирил и Методий" ще остави без вода в същите часове част от абонатите в района.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване