07/01/15 07:14
(http://www.klassa.bg/)

„Порномама” от Падуа на съд за разврат пред щерките

 Прокуратурата в италианския град Падуа прати на съд сексманиачка за това, че задължавала дъщеричките си, на 7 и 11 години, да присъстват на оргиите й с любовници и да ги снимат. Повдигнатите срещу четиридeсетгодишната развратница обвинения са малтретиране в семейни условия и корумпиране на малолетни. Ако бъде призната за виновна, падащата си по всякакъв вид сексигрички пищна дама може да отнесе на насрочения за октомври процес

 

между 2 и 5 години решетки

 

Ако се вярва на раздухалите случая италиански медии, любопитното в цялата история е това, че майката не може да бъде съдена за неизпълнение на родителските си задължения или за липса на родителски контрол. И в подписания от съдийката от предварителното следствие Кристина Каваджон обвинителен акт от три страници фигурирал само един незначителен случай на непроявена грижовност към момиченцата – майка им ги била зарязала в собствената си кола, за да се порадва на любовник в крайпътен храсталак. Останалото в акта си било чиста проба списък на похотливите изцепки на родителката, осъществявани пред очите на децата. Така например тя ги карала да я снимат гола и в секспози, за да ги пуска на многобройните си фенове, с които си чаткала по цяла нощ. Другата й любима привичка била момиченцата да снимат гениталиите й или да мастурбира пред очите им в компанията на поредното гадже. Не рядко правела пред тях и орален или нормален секс, като ги учела на различни тънкости на любовната игра и най-вече на това

 

как да възбуждат представителите на силния пол

 

Развратницата не се притеснявала понякога да вкарва и голите момиченца в леглото си, където се съвкупявала с поредния си гост, но с изричната уговорка той да не им пуска ръка.

 

Описаните от прокуратурата случаи са от периода 2009 – 2011 година. След като били цели две години мълчаливи свидетели на постоянен наплив на мъже в апартамента на развратницата, съвестни съседи се оплакали в полицията и ченгетата разтурили бардака й. Момичетата, които сега са на 13 и 17 години, били взети под закрилата на социалните служби, а те пък ги предали за възпитание на приемни семейства. Именно новите родители научили парливите подробности за извратените навици на майка им и веднага уведомили магистратурата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване