07/03/15 11:13
(http://pik.bg)

ДКСМП протестира срещу строеж върху зелена площ в "Обеля"

ДКСМП протестира срещу строеж върху зелена площ в "Обеля"

ДКСМП протестира срещу действията и бездействието на общинската администрация довели до поредното посегателство над жизненото пространство на гражданите – започването на строеж върху зелена площ и място за отдих и за игра на деца в жк Обеля между блокове 112,113,114 и 120.

Това се казва в декларация на ДКСМП относно напрежение срещу поредния строеж в междублоково пространство. Те настояват незабавно преустановяване на всякакви строителни дейности, запазване на растителността и зелените площи. Незабавна проверка на всички действия и бездействия на администрацията довели до реституция/приватизация на зелената площ и издаването на незаконни разрешения за строителство. Обръщаме се към общинските съветници и народни представители от района да отправят питания към всички отговорни институции за изясняване на нарушенията и за запознаване с действията, които предприемат за запазване на жизненото пространство на граждани и за решаване на проблема, се казва още в декларацията. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване