07/03/15 20:53
(http://www.klassa.bg/)

ИЗЛОЖБА „БЪЛГАРИЯ ГОВОРИ“

 Времето, в което живеем днес изсъсква нашата активност. Възможностите на лице. Успяват активните и мислещи хора.


Програма „Произведено в България“ предлага нови възможности. Лично Посланик на България в Румъния, негово превъзходителство г-н Александър Филипов ще открие изложбата на 7 юли в 11 часа в зала на Търговската палата, Букурещ. Ще присъстват кмета на град Сливен генерал Кольо Милев и неговия екип, съобщават от ПРофайл.
Като носител на Международна награда „Човек на ХХІ век” той е представи община Сливен , която иска да покани румънските туристи в Сливен.

Шестнадесет години кмет е г-н Станислав Благоев, носител на международна награда „Човек на ХХІ век” ще покажи интересни културно исторически традиции на град Свищов.

“Програма произведено в България“ имат удоволствието да Ви представят изложба “БЪЛГАРИЯ ГОВОРИ”, 7 юли 2015 г. в Букурещ в зала на Търговската Палата. Същността на този проект е цялостно представяне на водещи общини и техните области на България пред румънската административна, културна, туристическа и търговско-икономическа общественост.

Идеята за осъществяване на такова представяне е да сближи представителите от двете страни на река Дунав в широк спектър на сътрудничество, което в последно време става все по необходимо и актуално.
Изложба включва представяне на:

- кратка история на градовете Сливен, Велико Търново, Свищов, Божурище
- характерни традиции на регионите, като част от общонационалните за България
- културни и исторически забележителности туризъм във всичките му форми производство и търговия, като част от икономическия потенциал на България Европейски програми, в които участва – трансгранично сътрудничество, Дунавска стратегия, обществено полезни проекти, партньорство с други градове от Европа и света до сега предпоставки за реално побратимяване между отделни градове и области, даващи възможност за същностно развитие на култура, туризъм, бизнес и движение на трудовия пазар

Основната цел на „Програма Произведено в България” е да бъде витрина на българското производство, на българската култура, на „…Всичко българско и родно…”, което издига националното ни самочувствие, което ни прави достойна част от Европа.

„Програма Произведено в България” е съставена от производствени звена, различни по вид и насоченост, специализирани в разработването и извършването на различна дейност, маркетингови услуги, създаване и управление на индустриални операции, представителства на външни компании и ръководство и управление на експертни групи.

„Програма Произведено в България” включва в себе си множество компании, всяка от които с богат опит и възможности в съответната област. Всички те са самостоятелни, реално действащи структури с възможности за екипна работа по изпълнението на конкретни задачи.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване