07/03/15 20:44
(http://www.klassa.bg/)

ПР агенция и платформа за споделено пътуване с „Бизнес идея на годината“

 Първото мобилно приложение у нас за споделено пътуване „А!“, което е съвместн проект на ПР агенция Интеримидж и платформата за споделено пътуване AHA!CAR, бе отличено с челното място в категорията „Бизнес идея на годината“ в "Годишни награди на b2b Media - 2014". Пилотното издание на конкурса номинира най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социалноотговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати. Високата оценка на журито е мотивирана от бизнес насочеността на идеята паралелно към индивиди и компании и ясната й цел работи и да приобщава към споделеното пътуване дългосрочно, като възпитава устойчиво поведение за придвижване.

Освен млади хора, активно придвижващи се в града в повечето случаи до регулярни/ежедневни дестинации, приложението таргетира корпоративни групи за споделено пътуване , като достига до работодатели, разположени в бизнес паркове или индустриални зони далеч от центъра на населените места. Също така тази, които се помещават в сгради с недостатъчно свободни паркоместа. Продуктът представлява затворено пространство, в което служителите на дадена компания се свързват да пътуват до и от работните си места.

 

Интеримидж е утвърдено име в сферата на публичните комуникации у нас, а създателят на агенцията Катя Димитрова е заместник-председател на управителния съвет на БАПРА. От 2008 година компанията работи за редица корпоративни клиенти и неправителствени организации. В последните две години екипът на агенцията развива собствени и клиентски проекти за устойчиво развитие, градска среда, опазване на природните ресурси и подобряване на условията на живот у нас. Съвместните проекти с AHA!CAR са резултат на желанието на екипа за развитие и налагане на зелената идея, паралелно с популяризацията и насърчаването на ползването на технологични иновации в ежедневието ни.

 

В контекста на непрекъснато променящата се технологична среда от този месец Интеримидж има и изцяло обновен сайт. www.interimage.bg е съобразен с новите тенденции за по-интересни типографски решения и по-големи текстове за акцентиране и подчертаване на посланията. Вертикалният скрол и интиутивната навигация допълват дизайна, творение на графичния дизайнер Надежда Овчарова. В стилистиката на новия си сайт Интеримидж спазва тенденцията за разказване на истории, наложена отпреди две години в представянето на агенцията. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване