07/03/15 18:33
(http://pik.bg)

Пълна лудница от коли на изхода на София към "Тракия"

Пълна лудница от коли на изхода  на София към "Тракия"

Ужасяващи задръствания са се образували на изходите на София в посока магистрала "Тракия".

Колоните от изнервени шофьори се вият от виадукта до Окръжна болница на "Цариградско шосе" и стигат до началото на самата магистрала. Към подстъпите за "Младост", летището, Горубляне и МЕТРО са се образували тапи. Шофьорите недоумяват защо в петък, когато софиянци се изнасят от града, не са предприети мерки за свободно движение по "Цариградско шосе". През отворените прозорци се водят разговори на висок тон между водачите на МПС.

Стеснените участъци и ремонтните преграждения допълнително изнервят водачите. В участъка на образувалите се колони не е забелязан нито един полицай, който да регулира движението, за да облекчи и без това натоварения трафик. В обратната посока на влизане към София положението е още по-тежко. Колоната започва от магистралата и Околовръстното и буквално е застинала на място. Залбелязваше се и линейка, която не знаеше как да се придвижи в създалата се лудница.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване