07/03/15 06:45
(http://www.klassa.bg/)

Тайгър мамел Линдзи с жената на приятел

 Най-богатият състезател по голф в света Тайгър Уудс, известен повече с любовните си забежки, е мамел жестоко и последната си сериозна приятелка, разкрива вестник National Enquirer. Според изданието тъмнокожият спортист

 

 

 

е слагал рога

 

 

 

на мегазвездата на световните ски Линдзи Вон с 27-годишната Аманда Бойд, доскорошна съпруга на неговия близък приятел и колега Джейсън Дъфнър.

Както може да се очаква, Уудс веднага се зае да отрича новината и я окачестви като тотална лъжа. Истина или не, но факт е, че самият Джейсън Дъфнър се разведе с жена си през април. Тайгър и Линдзи пък се разделиха през май.

Според National Enquirer, закачката на Тайгър и Аманда започнала по време на един от турнирите в началото на годината. И флиртът не продължил много дълго, преди да прерасне в нещо по-сериозно. "Това е абсолютна лъжа, каза по този повод Тайгър Уудс пред вестник Mirror. - Некога не съм имал нищо общо с тази жена. Това е сто процента измислица!"

Това далеч не бил първият път, в който Уудс изневерявал на сериозната си партньорка, твърди обачеMirror. Според изданието именно това била причина чашата на търпението на Линзди Вон да прелее и тя да поиска официално двамата да се разделят. "Знам, че всички искате около мен да се разрази нов скандал с жени и изневери, но в случая няма нищо такова, коментира тогава Тайгър. - Бъдете спокойни, няма такава драма..."

Официалното обяснение на Линдзи за края на връзката им пък беше, че двамата водят

 

 

 

твърде интензивен живот

 

 

 

имат много професионални ангажименти и това не им позволява да са достатъчно време един с друг.

Що се отнася до развода на Аманда Бойд и Джейсън Дъфнър, то двамата обясниха, че изведнъж се стигнало до безвъзвратно разстройство на брака им. По-конкретен отговор от тях така и не последва.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване