07/03/15 03:00
(http://pik.bg)

Хубчев: "Доволни сме от себераздаването, но можем още повече"

Хубчев: "Доволни сме от себераздаването, но можем още повече"

Наставникът на Берое Петър Хубчев не скри задоволството си от победата с 2:0 над Атлантас при гостуването в Клайпеда. Ето какво сподели той на традиционния брифинг след края на двубоя. "С оглед на състоянието, в което се намираме и че нашето първенство все още не е започнало, мисля, че футболистите се раздадоха докрай. Чисто футболно съм сигурен, че отборът може да играе още по-добре, но както казахме, с оглед на ранния етап сме доволни от пълното себераздаване", сподели Хубчев. На въпрос на какъв етап наставникът вижда тима към този момент героят от САЩ 94′ отговори така:

"Можем да бъдем и още по-добре, както в едното, така и в другото отношение. Но няма как да стане това, след като сме тренирали само две седмици и половина". Относно това дали тимът е напълно сработен с новите футболисти на Берое, Петър Хубчев коментира по следния начин: "Ако имаме предвид сегашните проблеми и че имаме петима нови футболисти в отбора, много е трудно да кажа, че отборът е сработен, както трябва. Едно нещо е много важно за мен и то не е кой е вкарал голове, а как се е представил отборът.

Хубаво е, че всички се постараха максимално да паснат на отбора. В момента имам притеснения и освен тренировките, които ще направим до втория мач, едно нещо оттук нататък е много важно за мен и то е да не допуснем някакво подценяване. Ще бъде голяма грешка, ако подценим отбора на Атлантас", отговори Петър Хубчев на въпрос дали шансовете за класиране на Берое в следващия кръг на Лига Европа са вече подсигурени. Запитан дали треньорският щаб на Берое вече е започнал с разузнаването на потенциалния следващ съперник в турнира – Брьондби, Петър Хубчев отговори следното:

"Да ви кажа честно, не съм мислил върху следващия съперник и няма да мислим все още. Разбира се, че ще имаме хора, които ще се занимават с тази работа. Но ние ще се концентрираме изцяло върху тренировките и втория мач с Атлантас".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване