07/04/15 13:32
(http://pik.bg)

В Чирпан номинираха досегашния кмет за нов мандат

В Чирпан номинираха досегашния кмет за нов мандат

Досегашният кмет на община Чирпан Кичка Петкова  е кандидатът на БСП  за втори мандат, съобщиха от Областния съвет ан БСП. Това е решението на участниците в  четвъртото заседание на 20-та конференция на социалистите.

Издигнати  са и 11 кандидати за кметове на населени места. Форумът прие отчета на председателя на общинската организация Стайко Генов за изпълнението на поетите 12 ангажимента  пред  избирателите през 2011 г.

По думите му реализираната политика от кметския екип и постигнатото за възрастните хора, децата, инфраструктурата, транспорта, сигурността, културата, бизнеса, сметосъбирането, здравеопазването, работата по европейски проекти, е изключително важна и с дълготрайно влияние за положителното развитие на общината.

Кичка Петкова ще е  и водач на листата за общински съветници, която е от 21 души.

Предстои общинския партиен съвет да приеме предизборна платформа за следващите 4 години местно самоуправление, както и Националният съвет на БСП официално да утвърди кандидатурата за кмет на община Чирпан.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване