07/04/15 05:50
(http://www.klassa.bg/)

Голи фризьорки подстригват в Москва

 В Москва бил открит мъжки фризьорски салон, в който стилистките работели голи, информира вчера LifeNews. По данни на следствието срещу допълнително заплащане всеки клиент можел да си поръча стриптийз и да се наслаждава на прелестите на девойките, докато те оформят прическите им.    

 

Един от посетителите обаче успял да заснеме на видео нетрадиционното подстригване, като предал записа в полицията и го качил в интернет. От фризьорския салон се оплакали и служителите на рехабилитационния център за деца с аутизъм, който се помещавал в една и съща сграда със „голия“ салон за красота. Възпитателите се страхували да разхождат децата навън, защото пред салона се събирали пияни мъже, които понякога бъркали вратата на необичайния салон с тази на детския център и плашели малките пациенти. Изначално заведението било много популярно, докато полицията не го затворила заради „незаконно указване на интимни услуги“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване