07/04/15 19:59
(http://www.klassa.bg/)

Крисия Тодорова и "Седем осми" получиха Голямата награда за принос в социалното развитие на България

  

На 3 юли 2015 г. в сградата на bTV бяха връчени две Големи награди на Национален алианс за социална отговорност за принос в социалното развитие на България. Едната награда е в категория „Изкуство и култура“ и беше присъдена на талантливите български деца Крисия, Хасан и Ибрахим за постигнат изключителен успех на детската Евровизия с класирането на България на второ място и с невероятно съдържателното си представяне, което НАСО приема като послание към всички българи и към държавата като цяло. Хасан и Ибрахим Игнатови вече получиха своята награда на 18 юни 2015 г. по време на Първия национален форум/изложение на социалните услуги, който се проведе във Варна, и където Крисия не успя да присъства. Със своето постижение младите таланти постигнаха не само изключителен творчески продукт и успех, но и излъчват силно ангажиращо послание за обединение, за съучастие и съпричастност в желанието и необходимостта всички да имаме принос в успешното развитие на България на най-добро европейско ниво. Младите таланти символизират надеждите на България и със своя талант чертаят една успешна перспектива за бъдещето на страната ни, представи мотивите за наградата г-н Георги Георгиев, председател на Управителния съвет на НАСО. Крисия получи наградата с огромна и лъчезарна усмивка и благодари за оценката.

 

Другата Голяма годишна награда е в категория „Корпоративна социална отговорност“ и се присъжда на „Седем Осми“, продуцентската компания на Слави Трифонов, за изключително силен пример на социална ангажираност към децата и талантите на България, чрез които всички ние виждаме изход от трудностите и с което търсим успешното развитие на България в името на по-добрия живот на всички българи. Подкрепата за децата и хората, които притежават талант и успяват в името на България, е висша форма на социална ангажираност и пример за реален принос в успешното социално развитие на страната ни, каза г-н Георгиев. Наградата на „Седем-Осми“ получи Евгени Димитров-Маестрото, който посочи, че подкрепата и развитието на талантите е сред водещите цели на „Седем осми“.

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване