07/06/15 19:26
(http://pik.bg)

Буруджиева: Гърците си избраха кои да бъдат лошите дни за тях

Буруджиева: Гърците си избраха кои да бъдат лошите дни за тях

Гърците според мен много добре осъзнават, че независимо от това кое ще се реализира, за тях не идват добри дни. И това, за което гласуваха гърците, е те да си изберат кои да бъдат лошите дни за тях. Това коментира в предаването „Още от деня“ по БНТ политологът Татяна Буруджиева, чийто съпруг се оказа грък.

Ако вие добре бяхте проследили дебатите в Гърция, щяхте да разберете, че там част от бизнеса застана на тази страна да се гласува с „да“ на референдума, отбеляза тя.

За 5 месеца мерките, които Гърция предлага за излизане от дъното, за мен те са много по-различни от това, което се предлагаше от предишните правителства, смята политологът. Не съм съгласен на 100% с казаното, опонира й обаче бившият министър на енергетиката Мирослав Севлиевски.

Имаме по-разделена Гърция и нищо положително не се случи. Банките няма да бъдат отворени, подчерта той. Референдумът според мен абсолютно нищи не промени. Той по-скоро раздели гърците, отколкото да ги обедини, категоричен бе той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване