07/06/15 13:02
(http://pik.bg)

Ето го изверга Георги Бабата, който наръга Галя от Бургас

Ето го изверга Георги Бабата, който наръга Галя от Бургас

Затворникът Георги Андонов – Бабата е задържан за жестокото нападение срещу 27-годишната Галина Г. от Бургас. Извергът наръга 17 пъти младата жена в бургаския ж. к. „Славейков” в събота сутринта. В момента той излежава присъда от 11 години и 11 месеца за умишлено убийство на баба си. На 5 декември 2008 г. Георги умъртвил възрастната жена по особено жесток начин - удушил я, а след това скрил трупа й под леглото, увит в килим, предава "Флагман".

Престъпникът излежава присъдата си в общежитие с лек режим "Спартак" и бил пуснат в отпуск от 3 до 5 юли, който използвал, за да се види с Галина. Двамата имали интимна връзка, в събота сутринта обаче се скарали, защото Галя не искала да бъде с него повече. Тогава Георги освирепял, подгонил я и започнал да я ръга безпощадно. Всеки момент се очаква прокуратурата да внесе искане за мярка за неотклонение на рецидивиста.

Състоянието на младата жена остава тежко. Тя е настанена в „Реанимация” на бургаската болница, все още има опасност за живота й. МБАЛ-Бургас спешно търси кръводарители за Галя 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване