07/06/15 07:26
(http://www.klassa.bg/)

Някои агентурни размисли относно.....«Имаш крава-пиеш мляко...» - народно проникновение.

 И така,оказва се,че ако си имаш крава,можеш да си пийнеш и млекце,ако нямаш,обаче,се налага да посегнеш към всевъзможните,почти алхимични достижения на нароилите се измислени ферми и още по-измислени фермери,майсторящи незнайни производи назовавани прясно и кисело мляко.

 Знайно е,че за да имаш мляко са ти необходими живи твари с,като например: овца,коза,камила,кобила,биволица,жена-защото те,жените,не са като нас хората… и най-често крава.Имено затова продължаваме с някои агентурни размисли относно: краварите,кравите,обществените строеве,корпорациите и др.…”

 

Социализъм: Имате две крави.Държавата ви конфискува едната и я дава на вашия съсед.Създавате кооперативно стопанство и започвате да го учите как да отглежда вашата крава.

Комунизъм:Имате две крави. Правителството ви конфискува и двете.Продава ви мляко.Чакате на опашка,за да успеете да си купите.

Капитализъм:Имате две крави. Продавате едната.Купувате си бик.Правите стадо от крави.

Американска корпорация: Имате две крави. Продавате едната,взимате обратно на  лизинг и ипотекирате втората.Притискате двете крави да дават мляко за четири.Изненадани сте,че от зор едната крава умира.Информирате анализаторите,че тя е съкратена и те ви редуцират разходите по кредита.Вашите акции се покачват.

 Френска корпорация: Имате две крави. Стачкувате,защото искате три крави.После,отивате на обяд и пийвате винце. Животът е хубав!

Японската корпорация: Имате две крави.Модифицирате ги генно, така че те да израстнат до една десета от размера на обикновена крава,а да дават двадесет пъти повече от мляко.

Немска корпорация: Имате две крави.Модифицирате ги да са изцяло руси,да пият много бира,да дават отлично мляко и да тичат със сто километра в час.За съжаление и те искат три месеца отпуска годишно.

Италианска корпорация: Имате две крави , но не знаете къде са.Докато се мотате насам-натам срещате красива жена . Давате си обедна почивка.Животът е прекрасен!

Руска корпорация: Имате две крави. Пийвате малко водка.Броите ги и разбирате,че  имате пет крави.Пийвате още водка.Броите и установявате,че кравите са 42.Идва мафията и ви взима всичките.

Талибанска корпорация: Имате всички крави в Афганистан, които са две.Вие не ги доите,защото не трябва да докосвате интимните им части.Получавате $ 40 милиона безвъзмездна помощ от правителството на САЩ,за да откриете алтернативен способ  за добив на мляко.Вие изпозувате тези пари ,за да си купите оръжие.

Полска корпорация: Имате два бика.Гледачите са редовно намушквани при опитите да издоят мляко от тях.

Белгийска корпорация: Имате една крава.Тя е шизофреничка. Понякога мисли, че е френскиа, друг път фламандска.Фламандката не иска да си споделя нищо с французойката.Французойката иска да контролира млякото на фламандката.Кравата иска разрешение да бъде разполовена.Умира доволна.

Българска корпорация: Имате две крави. Вашият съсед няма. Е, и какво от това?Пука ви на...

„Свет/СК/овъртеж”

 

Толкова за млякото, краварите,кравите,обществените строеве и пр. … Време е да се насочим към ивентите-така де,събитията и светското им отразяване,каквато комай ми е работата.

  Нито времето-променливо като българският политик,нито глобалната финансова криза,успяха да озаптят “светСКовъртежа” по света и у нас.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване