07/06/15 15:53
(http://pik.bg)

Прокуратурата в Плевен внесе обвинителен акт срещу Дарин Атанасовски

Прокуратурата в Плевен внесе обвинителен акт срещу Дарин Атанасовски

Окръжна прокуратура - Плевен е внесла обвинителен акт срещу Дарин Атанасовски - 22-годишен от гр. Кнежа, за грабеж, придружен с убийство. Същият е осъждан за престъпления от общ характер. На 22.01.2014 г. в гр. Кнежа, Плевенска област, Атанасовски е отнел чужди движими вещи – парична сума в размер на 350 лева от владението на Х. И. Л. от Кнежа, без нейно съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила.

Грабежът е придружен с две средни телесни повреди – счупване на дясна мишнична кост и счупване на четири ребра. Нараняванията са причинили смъртта на пострадалата Х. И. Л. С присъда № 54/2014 г., постановена на 12.11.2014 г. на Окръжен съд Плевен, влязла в законна сила на 19.06.2015г., Дарин Атанасовски е осъден на 15 години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Понастоящем осъденият е приведен за изтърпяване на наказанието в затвора в Плевен. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване