07/06/15 11:49
(http://pik.bg)

Четирима пренощуваха зад решетките през уикенда заради хулиганство

Четирима пренощуваха зад решетките през уикенда заради хулиганство

Четири акта по Указа за борба с дребното хулиганство са съставени в Шумен за времето от петък до неделя, информират от ОД на МВР.

На 5 юли преди обяд 57-годишен мъж от село Ловец бил спрян за проверка на ул."Алеко Константинов" в Шумен. Автопатрулен екип му съставил акт за установено административно нарушение, което мъжът отказал да подпише. На място пристигнал друг патрулен екип. Водачът отправил обиди към полицейските служители. За непристойни действия на обществено място е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление и му е съставен акт по УБДХ.

Актове по УБДХ са съставени и на мъж и жена от Шумен, които в нетрезво състояние отправяли обиди към граждани. Сигнал за скандал на паркинг пред търговски обект на ул."Бели Лом" в града е получен в 19:00 часа на 4 юли. За изясняване на ситуацията на място е изпратен полицейски екип. Установено било, че П.Б./43г./ и Й.П./59г./ отправяли обиди към няколко мъже и жени, клиенти на магазина. Двамата били помолени от охраната да спрат да се разправят с клиентите, но към тях също били отправяни обиди. За нарушаване на обществения ред и непристойни действия са задържани за срок до 24 часа в полицейския арест.

Сигнал за скандал в закусвалня на ул."Съединение" пък е получен малко след 06:30 часа на 5 юли. При пристигане на полицейския екип било установено, че мъж в нетрезво състояние предизвикал скандал в закусвалнята. На място пристигнали частни охранители, към които 36-годишният шуменец отправил обиди и закани. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Съставен му е акт по УБДХ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване