07/08/15 12:07
(http://pik.bg)

Бранят незаконна сеч с протести

Бранят незаконна сеч с протести

Около 150 граждани от ромски произход се събраха да протестират в защита на нарушители, извършили незаконна сеч, съобщиха от агенцията по горите. При планирана съвместна проверка за незаконна сеч, разпоредена от дирекция "Опазване на горите" при Изпълнителна агенция по горите, на 07.07.2015 г., в 19.30 часа в землището на село Торос, община Луковит служители от регионалните дирекции по горите – Ловеч, Берковица и София и Областна дирекция на МВР – Ловеч, са извършили проверка.

Открити са трима нарушители, превозващи незаконна дървесина. На задържаните са съставени 4 броя акта за установени административни нарушения по Закона за горите. Задържани са товарен автомобил ГАЗ-63 без регистрация с 6 кубика дърва, немаркирани с контролна горска марка и без превозен билет и 1 брой бензиномоторен трион. След изпращане на представителите на реда от РПУ – Ловеч, тълпата се разотива и не се стига до по-сериозни ексцесии.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване