07/28/15 19:12
(http://pik.bg)

Бареков изригна срещу поредната коалиция РБ-ДПС. Довечера го гледайте при Милен Цветков

Бареков изригна срещу поредната коалиция РБ-ДПС. Довечера го гледайте при Милен Цветков

Евродепутатът Николай Бареков изпрати писмо до медите по повод горещите политически събития от деня.

Вижте целия текст, публикуван без редакторска намеса:

Уважаеми приятели, 

Този парламент доказа, че е пълна измама, след като копелетата от РъБъ отново се присламчиха и гласуваха заедно с ДПС и хората на Местан срещу правото на мажоритарен избор. Защо избирателите гласуваха за тези, които първо станаха патерица на ГЕРБ, а след това маши на ДПС? Това е двойно предателство. И понеже бях избран за депутат от Варна, си задавам въпроса, дали при следващ мажоритарен вот варненци биха избрали Радан.

Чувствам се омерзен и в лично качество, защото близо половин милион българи гласуваха мажоритарно за мен, а 14 депутати предадоха избирателите си и мен. Aко се бяха явили те персонално на мажоритарни избори, никога нямаше да бъдат в парламента и да вършат политически фалшификации.

Що се отнася до задължителното гласуване, ако на европейските избори имаше такова, моята партия щеше да има над 20% и с днешна дата нямаше да бъда съборен така брутално и щях да спра ДПС и ГЕРБ да си разиграват топката, както си искат.

Още по тези въпроси ще говоря довечера в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване