07/28/15 11:28
(http://www.dnevnik.bg/)

Бизнесменът, наел Античния театър, се извини за шума, но не видя нищо нередно


Бизнесменът Георги Самуилов, който нае Античния театър в Пловдив в събота, за да отпразнува 50-годишния си юбилей и 25 години от създаването на фирмата си "Инса ойл", и силната музика тормози пловдивчани до 3 часа сутринта, се извини за причинените неудобства. Пред "Нова телевизия" той изрази изненада от големия интерес към случая. Самуилов обясни, че е имал разрешение от общината да ползва съоръжението до 3 часа.

Не е имало 12 часа музика, мероприятието завърши в 2:30
"Мероприятието започна около 21 часа и завърши около 2:30 часа. Не е било 12 часа да се чуват музики", подчерта той. Ден по-рано от общината обявиха, че Античният театър е бил нает за фирмена презентация, а не за парти за рожден ден и разрешението за музиката е било до 23 часа.

Самуилов каза, че ще организира благотворителна изложба, парите от която, ще дари за подпомагане на Античния театър. Междувременно стана ясно, че заради подготовката на събитието група от около сто деца от олимпиада по лингвистика не са могли да влязат да разгледат туристическия обект около 15 часа в събота.

Популяризирах Античния театър, обяви бизнесменът
По повод тази информация Георги Самуилов поясни, че сред гостите на партито е имало сериозни бизнесмени, включително и от чужбина, така че той също е популяризирал Античния театър.

"Предполагам, че съм извършил нарушение. Абсолютно съм сигурен, че съм извършил нарушение с високата музика", каза още Самуилов. Ден по-рано той обясни, че е готов да плати полагащата се глоба. На въпрос дали е идвала полиция заради шума бизнесменът каза, че той не е видял униформени, но вероятно са идвали.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване