07/28/15 07:22
(http://pik.bg)

Българска миска краси мобилно приложение на Apple

Българска миска краси мобилно приложение на Apple

Моделът Лидия Иванова е официалното лице на мобилното приложение Hello Bulgaria, което технологичният гигант Apple одобри. То предлага разговори и съобщения на символични цени и е ориентирано изцяло към нашенци зад граница. Автор на приложението е Иван Стоев, а ликът на 19-годишната хубавица от Варна ще посреща всички потребители, пише "Монитор".

От десет месеца постоянният адрес на Лидия е в Града на ангелите, където учи медицина, а впоследствие пециализира пластична хирургия.

Името й нашумя миналия декември, когато получи покана за участие в престижния конкурс Queen of the Universe. Организаторите я забелязват на церемонията по връчването на наградите „Еми” в Лос Анджелис, където тя е гост заедно с един от любимите треньори по таекуондо на Холивуд Антон Касабов. Форумът е с благотворителен характер и всяка от участничките ще отстоява конкретна кауза. Вдъхновена от социалните проекти на Наталия Симеонова, Лидия кръщава своята „Предай нататък, за да сбъднеш мечта”. Queen of the Universe ще се проведе в края на декември в САЩ, а за да се подготви максимално добре българката мина през актьорската школа на Ивана Чобак, шлайфала поведението пред камера на звезди като Бионсе, Брад Пит и Холи Бери. По усъвършенстването на двигателната си кулутра пък работи с хореографите на Риана.

Откакто преследва американската си мечта, Лидия успя да вземе съвети по актьорско майсторство от Робърт Дювал и да види отблизо домовете на Роби Уилямс и Шакира. Късметът я срещна и с Джъстин Бийбър в ресторант в Лас Вегас. С канадския поп идол поддържат връзка и до днес. В момента Лидия събира тен на родна земя, а в края на август отлита отново за Ел Ей.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване