07/28/15 11:50
(http://pik.bg)

Премиерът Борисов: Близо 100 млн. лева са дошли в Луковит

Премиерът Борисов: Близо 100 млн. лева са дошли в Луковит

"Близо 100 млн. лева са дошли в Луковит." Това каза министър-председателят Бойко Борисов при откриването на пречиствателната станция в Луковит.

„Виждате, че отпадъците, боклуците, мръсотията всичко отива в царевицата. Хората са яли тези плодове и зеленчуци. После сме били най-болната нация. Как няма да сме, като отпадъците и мръсните води са били при хората?”, посочи премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят изтъкна, че за тези скъпи съоръжения са били дадени 34 млн. лв. Той изтъкна, че депото за битовите отпадъци ще е готово.

„Сега ще видим и площада, казват, че бил добър”, каза още премиерът Борисов.

„Близо 100 млн. лева са дошли в Луковит. Ако някой беше казал, че ще се сложат 100 млн. лева в Луковит надали някой щеше да повярва. Искам да благодаря на хората от Луковит, за това, че със собствени пари, държавата помага много на църквите и манастирите, но те събраха сами пари и си направиха църквата. Господ гледа и ви се случват нещата и все по-добри проекти ще има за вас”, допълни министър-председателят. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване