07/28/15 16:53
(http://pik.bg)

СК по художествена гимнастика в София ще се проведе на 14-16 август

СК по художествена гимнастика в София ще се проведе на 14-16 август

Между 14 и 16 август столичната зала "Арена Армеец" ще приеме за поредна година елита на художествената гимнастика в турнир от Световната купа. Официалната пресконференция на организаторите преди началото на надпреварата ще се проведе на 6 август от 11:00 часа в Пресклуб България, а освен това са предвидени още две срещи на медиите с победителките в отделните състезания. На 15.08 от 16:30 на въпроси ще отговорят призьорките в многобоя при жените, а от 18:30 – капитаните на първите три състава в надпреварата при ансамблите.

Желаещите да отразяват Световната купа трябва да подадат заявки за акредитации /име, фамилия, медия и длъжност/ на имейл ivanova.kv@bnr.bg. Краен срок за подаване на заявките е 01.08.2015 година. Готовите акредитации ще се получават на официалната пресконференция или на 12.08 в пресцентъра на състезанието в зала "Арена Армеец" по време на международния турнир съпътстващ Световната купа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване