09/01/15 19:52
(http://pik.bg)

АБВ играе със силен коз за кметския стол в Пловдив

АБВ играе със силен коз за кметския стол в Пловдив

40-годишният юрист Георги Илчев е кандидатът за кмет на АБВ в Пловдив. Той бе представен днес в града под тепетата лично от заместник-председателя на партията Румен Петков.
„Респектиран съм от Илчев и от екипа тук. Всички са млади, интелигентни хора, говорещи по няколко езика и доказали се професионалисти. Този екип е да подражание, не пести енергия и сили. Нашият кандидат има добра подготовка и сериозен административен опит, което е от голямо значение”, не спести суперлативите си бившия вътрешен министър, пише блиц.

Георги Илчев е с 15-годишна практика на юрист, дълги години е бил член, заместник-председател и председател на Общинската избирателна комисия.

Основни акценти в платформата му са здравеопазване, инфраструктура, икономика, култура. Като приоритет кандидатът за кмет изтъкна образованието и възстановяването на прекъснатата образование-бизнес-инвестиции.

Лидерът на АБВ Пловдив ген. Валентин Петров е категоричен, че ще настояват за прозрачно управление на общината и конкурси и търгове, провеждани на светло.

Днес бяха обявени и кандидатите за кметове на райони, а до десет дни ще бъде представена и листата на общинските съветници.

Кандидатите за кметове по райони са: "Централен" - Веселин Стнаков, Райна Пелева за район "Северен", Лениела Начева-Антонова за "Южен", Николай Кузов - "Западен", Недялка Митова за район "Източен" и за район "Тракия" - 27-годишният икономист Станислав Настев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване