09/01/15 11:03
(http://pik.bg)

За регистрация и книжка в Пловдив: Жега, пот и опашки пред КАТ (снимки)

За регистрация и книжка в Пловдив: Жега, пот и опашки пред КАТ (снимки)

Огромни опашки и изнервени шофьори имаше пред гишетата на пловдивския КАТ вчера. Читатели се оплакаха пред Марица.бг от неколкочасовото чакане и нехайството на чиновниците. Дълги колони от автомобили, чакащи за регистрационни номера, се извиваха пред входа.

"Още от сутринта съм тук. Чаках сума ти време и почти не пускат да се влиза. В 12 часа излязоха в обедна почивка, а хората продължаваха да се трупат", потресен разказва наш читател. Според някои от опашката сутринта имало над 100 души пред вратата към заветните гишета. Силното слънце и жегата допълнително изнервяха чакащите шофьори. Някои от тях бяха излезли от колите си и се бяха скрили под сянка с бутилка студена вода в ръка.

"Взех си отпуск, за да мога да дойда. Целият ми ден отиде и продължавам да чакам. Имам и други задачи, но не мога да мръдна от тук ", коментира друг човек. Работното време на чиновниците е от 8,30 до 17 часа, с две двайсетминутки от 10 и от 14,40 часа и обедна почивка от 12 до 12,30. Гражданите обаче недоумяваха защо, при положение че има толкова много хора, те не си отложат почивката и не продължат работа, докато опашките се стопят или поне намалеят.

Миналият месец имаше случай, в който новата система бе блокирала, но сега от КАТ отрекоха да има такова нещо. "Няма никакви забавяния, всичко върви нормално", каза пред репортера ни един от униформените. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване