09/01/15 21:13
(http://www.klassa.bg/)

Рекорден брой наши фирми търсят партньори в Казахстан

 Огромен брой български фирми ще бъдат на търговски мисии в Алмати, Казахстан, от 1 до 6 септември 2015 г., съобщиха от правителствената пресслужба.

 

Делегацията е от 24 компании и е водена от заместник-директора на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Никола Стоянов. Фирмите са от секторите строителство, строителни материали, производство на мебели и интериорен дизайн. В рамките на търговските мисии ще се състои Българско-казахстански бизнес форум на 3 септември от 9.00 в хотел “Казахстан” в Алмати.

 

В програмата е предвидено и посещение на международната специализирана изложбата KazBuild 2015. Изложбата е най-големият специализиран бизнес форум в региона на Централна Азия за секторите строителство и строителни материали. По официални данни в предишното издание на изложбата са участвали повече от 360 изложители от над 27 страни, като е била посетена от повече от 15 000 души. Очакванията за тази година са още по-големи.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване