09/02/15 13:05
(http://pik.bg)

Вандали пък вилняха из Варна! Този път пробват сили върху европейски символ

Вандали пък вилняха из Варна! Този път пробват сили върху европейски символ

 

Една от буквите на надписа „VARNA 2017“, поставен в центъра на града в чест на титлата Европейска младежда столица, е изтръгната от постамента си, предаде „Петел“. Цветните букви са точно пред катедралата и до сцена „Филиал“ на варненския театър, а същия надпис украсява и входа на Морската градина.

През цялото лято и двете места се превърнаха в любимо място за снимки на туристи.

Явно популярността на надписите е предизвикала неизвестен индивид с излишна енергия да пробва силата си. Така голямата буква „V” вече е свалена от постамента си и сега ще трябва някой да я връща на мястото й.

Вероятността хулиганът или хулиганите, отговорни за станалото, да бъдат хванати, е малка. Въпреки че това е може би най-осветеното място в града и всичко се вижда ясно и денем и нощем, явно пак никой не е видял и не е чул нищо. Липсата на наказание прави вандалите във Варна все по-дръзки, а това личи и от първите поражения и по чисто новите пейки, поставени в центъра.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване