09/02/15 22:10
(http://pik.bg)

Единият от "Килърите" закъса за пари, иска си конфискуваното оръжие

Единият от "Килърите" закъса за пари, иска си конфискуваното оръжие

Бившият полицай Петър Атмаджов (60 г.) от Велико Търново, който бе осъден като член на страховитата банда “Килърите”, е предявил претенции към конфискуваното му оръжие, пише „Труд”.

Преди дни той депозирал жалба и молба в Административния съд в старата столица, в които настоял да му бъдат върнати иззетите 6 ловни пушки. Мотивирал се, че няма никакви доходи и искал да ги продаде, за да получи финансови постъпления.

Сега предстои съдът да образува дело и да се произнесе за съдбата на оръжието. “Осъждано лице с такива тежки обвинения не би трябвало да притежава оръжие дори и да го продаде”, коментираха вчера юристи.

Преди пет години на Атмаджов бяха повдигнати три обвинения. Магистратите го признаха за виновен, че по поръчение на бандата „Килърите“ е счупил коляното на либиеца Али Салем в село Рибен и че притежавал незаконно оръжие и патрони.

Той бе осъден на 4 години затвор. В момента изтърпява последните дни от наказанието си в трудово-поправителното общежитие в старата столица. До месец Атмаджов трябва да излезе на свобода.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване