09/02/15 10:45
(http://pik.bg)

Зверско меле между ултраси на "Левски" и ЦСКА край столично училище! Летят камъни и павета, малки деца едва не пострадаха!

Зверско меле между ултраси на "Левски" и ЦСКА край столично училище! Летят камъни и павета, малки деца едва не пострадаха!

Страхотно меле се е разиграло вчера вечерта в столчния квартал "Хаджи Димитър". Фенове на ЦСКА и "Левски" са спретнали уговорен бой помежду си.

Група от около 15 души от сектор "Г" се изсипала край 42 ОУ, за да търси местното подразделение на агитката на "Левски". "Хаджи Димитър бойс" обаче изненадали "натрапниците" с канонада и ги подгонили към последната спирка на автобусите 285 и 85 на ул. "Уошбърн" преди ул. "Резбарска", информира "Стандарт".

Ултрасите на двата отбора били въоръжени до зъби с боксове, метални тръби и бухалки за бейзбол, а картинката била страшна. Последната част от битката се разиграла пред очите на майки и деца, които се намирали в близката градинка. "Червените" успяли да се изтеглят като се качиха на автобус, а "сините" потрошили стъклата му с камъни.

Като по чудо никой не е пострадал. Инцидентът обаче изправя косите на жителите в "Хаджи Димитър", които се молят случката да не се повтаря повече.

 Полицията обаче така и не се появила на мястото на инцидента.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване