09/02/15 18:31
(http://pik.bg)

Зрелищен екшън на плажа! Пиян побърка спасителите в Бургас. Тръгна да се дави, а после се сби с грамадни мъже!

Зрелищен екшън на плажа! Пиян побърка спасителите в Бургас. Тръгна да се дави, а после се сби с грамадни мъже!

Пиян мъж на видима възраст около 40 години подлуди спасителите на Северния плаж в Бургас. Фирканият възпълничък човек бе арестуван преди няколко минути, след като първо опита да се дави, а след това – да набие лайфгардовете, които се опитаха да го спасят.

"Имахме указания да вадим хората от морето. Видях, че този мъж влиза много навътре. Предупредих го няколко пъти, но той не ми обърна никакво внимание. Колегата ми се притече на помощ, тръгна към него, но тогава той се развика: Ела да ме хванеш и заплува навътре. От негови приятели разбрахме, че е много пиян. Събрахме се четирима спасители и се опитахме да го извадим. Той замахна да ни удари, едва го усмирихме. Добре, че полицията дойде бързо, разказа спасителят от поста до ресторант „Фиеста” Даниел Михалев.

Самият той отнесъл удар под кръста и заплахата, че ще бъде съден, защото нарушавал човешките права на плажуващите.

Мъжът веднъж казал, че е с белгийско, друг път – с холандско гражданство и заплашвал всички, че ще се видят в съда. Преди минути той бе отведен от органите на реда. Ще бъде разпитан и съден за дребно хулиганство.

Днес работният ден бе изпитание за спасителите на Северния и Централния плаж в Бургас. Морето е изключително опасно и цял ден те трябваше да спират плажуващите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване