09/02/15 08:00
(http://pik.bg)

Извънредно! Работниците, пострадали при срутената платформа, са работели без каска. Има опасност за живота им

Извънредно! Работниците, пострадали при срутената платформа, са работели без каска. Има опасност за живота им

И двамата работници, които пострадаха при падналата метална платформа от петия етаж на административна сграда близо до столичния бул. "Цариградско шосе", са били без каска. Това попринцип е забранено при работа на височина над 1,5 метра, предаде Би Ти Ви. Работниците се озовали под метал, който пожарникарите трябвало да режат, за да ги извадят. Пострадалите са настанени в болницата "Св. Анна'' с тежки травми.

Д-р Николай Добрев сподели, че работниците са докарани в състояние на травматичен шок. Единият е бил с двустранна фрактура на долните крайници, а другият е бил още по-тежко пострадал –с множество фрактури на тазовите кости и с увреда на органите в тазовата област.

На въпрос успяха ли да разкажат нещо за самия инцидент, докато още са били в съзнание, лекарят отговори, че работицнитие са се срещнали се с органи на МВР, но това не е обект на медицината и не може да отговори.

"Има опасност за живота и на двамата, тъй като в по-късен етап може да се проявят много сериозни усложнения", допълни медикът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване