09/02/15 05:52
(http://www.klassa.bg/)

Индия става нов пазар за туризма ни

 Индия е огромен и много перспективен туристически пазар, , обяви вчера министърът на туризма Николина Ангелкова в Балчик. По думите й министерството на туризма планира в рамките на 5 години България да стъпи на тази далечна дестинация. Тя припомни, че през последните месеци България беше посетена от звезди на “Боливуд”, които са били впечатлени от културните и природните забележителности, от гостоприемството и са станали посланици на нашата страна.

 

През октомври-ноември се очакват и голфъри от Индия, а през идната година потокът ще бъде засилен. Министерството ще подкрепи този вид туризъм при рекламирането и максимално ще улесни административните процеси, ако инвеститори проявят интерес да изградят нови голф игрища, каза още Николина Ангелкова. Посланикът на Индия в София Раджеш Кумар Сачдева пожела на България да вземе своя дял от огромния туристически пазар в неговата страна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване