09/02/15 21:26
(http://www.klassa.bg/)

Меглена Кунева: Местните избори няма да попречат на хода на реформите

 Местните избори няма да попречат на хода на реформите. Това каза в обзорното предаване „Това е България“ на Радио „Фокус“ вицепремиерът Меглена Кунева. По думите й изборите са важни за стабилността на държавата, но това не трябва да забавя работата на правителството. 
„Определянето на приоритетите за новия политически сезон е важно. Естествено, че го гледам и от призмата на това, за което отговарям – разбирателството за закони и специално Антикорупционния закон, както и реформите“, каза Кунева. „Тъй като аз съм вицепремиер от ПГ на Реформаторския блок всяка една от реформите на колегите ми: в здравеопазването, в отбраната, в икономиката, в образованието“, уточни тя. 
Меглена Кунева каза още, че е взето решение да няма активна политическа кампания от страна на министрите.
„Така най-добре можем да кажем на хората защо тази коалиция е необходима и защо представянето на партиите е важно, с техните приоритети, но обогатявайки позитивния дневен ред на България“, коментира още вицепремиерът. 
Съдебната реформа и Антикорупционния закон са изключително важни за България, добави Меглена Кунева. По думите й с тези промени доверието към страната ни ще е по-голямо, което от своя страна ще повлияе и върху икономиката.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване