09/02/15 13:13
(http://pik.bg)

Силен сблъсък в Бургас! Шофьор влетя в кръгово и отне предимството на друг

Силен сблъсък в Бургас! Шофьор влетя в кръгово и отне предимството на друг

Сливенски „Ситроен“ влетя в кръговото кръстовище на хотел „Мираж“ с висока скорост, отнемайки предимството на друг автомобил и предизвика катастрофа, която по чудо се размина само с материални щети. ПТП стана днес, около 12:30 часа и предизвика интереса на стотици шофьори, пътуващи по натоварения бул.“Стефан Стамболов“, пише Флагман.бг. Заради катастрофата преминаването през кръговото бе затруднено. Полицията пък дълго време разпитваше свидетели на инцидента. В сливенската кола пътуваха двама мъже и нахакана дама над средната възраст, а в блъснатия автомобил – момче и момиче на видима възраст, около 25 години.

В Бургас МПС-ата с регистрация СН(Сливен) и У(Ямбол) се приемат с едно наум и са нарицателни за слаби, разсеяни и нахални шофьори. Немалка част от катастрофите в града са причинени точно от тези коли, а във „Възраждане“ и централна градска част хората се виждат в чудо от фантастичния начин, по който тези шофьори паркират автомобилите си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване