09/02/15 22:38
(http://www.klassa.bg/)

Украински депутат върти търговия със сланина в Радата

 Вместо да се съсредоточи върху проблемите на родината, депутат от Върховната Рада на Украина върти търговия със сланина, пише местното издание „Апостроф”. По време на пленарно заседание независимият депутат Сергей Мартиняк решавал проблеми, свързани с бизнеса си с помощта на смартфона си, без да се досеща, че съвременната фотографска техника позволява след това на снимките да се види, какво пише в чата. Снимките могат да бъдат видени в интернет.

 

Междувременно украинският президент Петро Порошенко си пожела целият свят да се обедини в „единен фронт” срещу Русия, която, според украинските власти, е започнала необявена „хибридна” война срещу Киев.

 

„Кървавите уроци от Втората световна война не трябва да са напразни. Да бъде спрян агресора е възможно само с обединени усилия, както е било преди 70 години”, каза Порошенко. При това той спомена всички украинци, участвали във войната, както на страната на Червената армия, така и в редиците на Украинската въстаническа армия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване