09/03/15 21:19
(http://www.klassa.bg/)

Toshiba Satellite Radius 14 – функционален лаптоп с 5 режима на работа

 Toshiba Europe GmbH анонсира хибридния Satellite Radius 14 – комбинация от гъвкавост, производителност и стил в компактен 14-инчов лаптоп. Захранван от 6поколение процесори Intel® Core™ и оптимизиран за Windows 10, Satellite Radius 14 предлага гъвкавост и удобство за всяка ситуация.

 

Адаптация за различни сценарии

Satellite Radius 14 може да се приспособи дори към най-динамичния начин на живот, трансформирайки се бързо и лесно чрез своя 360-градусов въртящ се екран в пет различни режима на употреба лаптоп, таблет, тейбълтоп, презентация и публика. От работа в лаптоп режим и споделяне в презентационен режим до забавление в режим публика, 10-точковият мултитъч дисплей на Satellite Radius 14 предоставя интуитивно и интерактивно изживяване. Хибридният лаптоп предлага стилен дизайн с тънък профил, който изпъква със своето черно алуминиево покритие и ергономична клавиатура без рамка с подсветка[1].

 

Готов за забавление

36,6-сантиметровият (14”) екран с HD резолюция е устойчив на пръстови отпечатъци и разполага с лесно за почистване покритие. За качественото аудио се грижат вградените високоговорители harman kardon®с технология DTS® Sound™, създадена за обогатяване на звука при слушане на музика и гледане на филми. В допълнение, технологията Bluetooth® Link позволява безжично свързване на външни устройства за възпроизвеждане на музика през говорителите на Satellite Radius 14 от смартфон, таблет или друго Bluetooth®съвместимо устройство.

 

Избор между Intel или AMD процесори

Забележителният живот на батерията до десет часа[2] позволява на потребителите да работят и да се забавляват с всеки от петте режима цял ден без необходимост от зареждане. Satellite Radius 14 се предлага с възможност за избор между най-новото 6поколение Intel® Core™ процесори с поглъщаща графика и зашеметяващо видео, извличайки най-доброто от Windows 10, или четириядрени AMD процесори за плавен мултитаскинг. Хибридният лаптоп се предлага и с опционален SSD диск за по-бързо стартиране и скоростен достъп до файловете в комбинация с намалена консумация на енергия.

 

Оптимизиран за работа с Windows 10, Satellite Radius 14 включва бутон за бърз достъп до гласовия дигитален асистент Cortana[3], както и система с двоен микрофон за повече чуваемост дори в шумна среда. Наличният Continuum позволява плавен преход на разглежданото съдържание и използваните приложения при преминаването между различните режими на употреба.

 

Високоскоростна свързаност

Satellite Radius 14 разполага с разширени опции за споделяне на съдържание и достъп до външни файлове. Наличен е HDMI®порт с изходна поддръжка на Ultra HD, която позволява на потребителите да се наслаждават на кристална 4K резолюция на съвместим телевизор, докато технологията Intel® WiDi4осигурява възможност за безжично споделяне на всякакво съдържание. Налични са и три USB порта, единият от които с функционалност Sleep & Charge за зареждане на устройства в режим на неактивност, а за бързия интернет достъп се грижи новия Intel® Dual Band Wireless AC стандарт.

 

Toshiba Satellite Radius 14 ще е наличен през четвъртото тримесечие на 2015 г.

 

Toshiba Satellite Radius 14:

·         Дисплей: 36,6 см (14”) HD (1366 x 768) LED дисплей с 10-пръстова тъч поддръжка

·         Процесори: Избор до 6-о поколение Intel® CoreTM i7 или ускорени AMD A8 процесори

·         Графика: До Intel® HD Graphics 520 или AMD RadeonTM R5 Graphics

·         Памет: До 16GB DDR3L (1.600MHz)

·         HDD/SSD: До 2TB HDD или 256 GB M.2 SATA SSD

·         Батерия: До 10 часа1

·         Аудио: вградени високоговорители harman kardon®с технология DTS® Sound™

·         Уеб камера: HD уеб камера с вграден стерео микрофон

·         Комуникационна обезпеченост: Intel® Dual Band Wireless-AC или Wireless LAN 802.11 b/g/n, Intel® WiDi[4], Bluetooth® V4.0 + LE

·         Свързаност: 2 x USB3.0 (1 x с USB Sleep & Charge), 1 x USB 2.0, 1 x HDMI®с поддръжка на изходно Ultra HD 4K съдържание, 2-in-1 SD/MMC (push-push), поддържаща UHS-I

·         ОС: Windows 10

·         Размери: 337 x 235 x 21 мм

·         Тегло: От 1,9 кг

 

 

Свържете се онлайн

Посетете уебсайта на Toshiba за допълнителна информация: www.toshiba.bg.

 

Всички споменати търговски марки са собственост на техните притежатели.

Точните продуктови спецификации зависят от модела и локалната наличност.

 

 

 

За Toshiba

 

Toshiba Corporation, компания в списъка Fortune 500, канализира възможности от световен клас в сферата на иновативни електронни и електрически продукти и системи в пет стратегически бизнес направления: енергетика и инфраструктура, общественополезни решения, системи и услуги в областта на здравеопазването, електронни устройства и компоненти, лайфстайл продукти и услуги. Направлявана от принципите, залегнали в мисията на Toshiba Group да бъде Посветена на хората, посветена на бъдещето”, Toshiba осъществява своите глобални операции по отношение на осигуряване наРастеж чрез креативност и иновация и допринася за изграждането на свят, в който хората живеят в безопасно, сигурно и комфортно.

 

Основана в Токио през 1875 г., днес Toshiba е в сърцето на глобална мрежа от над 590 консолидирани компании, обединявайки над 200 000 служители от цял свят с годишни продажби, надвишаващи 6,5 трилиона японски йени (US$63 млрд.).

 

За да научите повече за Toshiba, посетете www.toshiba.co.jp/index.htm

 

Toshiba Europe GmbH, с централен офис в Нойс, Германия е подразделение на Toshiba Corporation, Токио, Япония.



[1] Налична при моделите с Intel® процесори.

[2] По данни на MobileMark 2014

[3] Наличността на Cortana и нейното използване зависят от пазара.

[4] За моделите с Intel® Dual Band Wireless-AC 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване